Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

LA RAMBLA ÉS LA PROTAGONISTA DEL PROGRAMA SENSE FICCIÓ D’AQUEST DIMECRES

14 de novembre de 2011

El proper dimecres 16 de novembre, a les 22:15 h i dins del programa Sense Ficció, TV3 emetrà el reportatge “La Rambla: Secrets d’un Escenari”. El reportatge és una producció de Televisió de Catalunya i Paral•lel 40 dirigit pel periodista i escriptor Lluís Permanyer i realitzat per Eva Martínez.

“La Rambla: Secrets d’un Escenari” ens mostra els misteris i secrets de la Rambla de la mà d’en Lluís Permanyer que ens acompanya en un recorregut molt particular per la Rambla.

La Rambla és un escenari de la vida de la ciutat, és reflex de la seva història i una síntesi de la dinàmica de Barcelona. La Rambla és, molt sovint, l’escenari escollit pels barcelonins per representar els grans esdeveniments de la ciutat.

El patrimoni material arquitectònic de La Rambla és innegable i també surt reflectit en aquest reportatge, però és el patrimoni immaterial, el que no es tangible però es respira a cada moment a La Rambla, el que esdevé protagonista d’aquesta visió diferent de La Rambla.

Acompanyat de personatges que han marcat la història més recent del passeig com Ventura Pons, Joan Gaspart, Nazario i altres personatges que han viscut al carrer, Permanyer ens presenta aquest patrimoni immaterial que reflecteix l’anima de la ciutat. I és que la vida es l’essència de la Rambla des del segle XVIII fins als nostres dies.

Un reportatge sobre un carrer únic al món que no us podeu perdre.

LA RAMBLA: SECRETS D’UN ESCENARI
Sense Ficció. TV3

Dimecres 16 de novembre de 2011 a les 22:15 h

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X