Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla ja camina cap a la sostenibilitat

17 de juliol de 2019

El projecte Rambla Biosphere segueix avançant i ja són més d’una desena els establiments que han iniciat el procés d’adhesió al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

A banda de la nostra associació, han iniciat el procés d’adhesió:  Art i Sa, el Gran Teatre del Liceu, l’Hotel Arc La Rambla, l’Hotel Le Meridien Barcelona, l’Hotel 1898, l’ICUB, La Cava Universal, l’Aquarium de Barcelona,  Las Golondrinas,  el Restaurant Moka i el Tablao Flamenco Cordobés.

A tots aquests establiments, cal afegir el Palau Moja, que és l’únic establiment de La Rambla certificat per l’Instituto de Turismo Responsable amb el segell Biosphere.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere  i la certificació Biosphere reconeixen aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic.

Cada vegada són més les persones que viatgen les que es decanten per ofertes turístiques que generin un impacte positiu a la ciutat i siguin respectuoses amb la població local, l’entorn ambiental i l’ús eficient dels recursos.

Tant el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere com la Certificació Biosphere  es basen en un manual de bones pràctiques que recull en els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Amics de La Rambla vol que La Rambla sigui un territori especialment sensible a la sostenibilitat turística i, per aquest motiu, ha decidit liderar aquest projecte en col·laboració amb l’Instituto de Turismo Responsable i l’Ajuntament de Barcelona. Per aconseguir aquest objectiu, és imprescindible també el compromís del màxim d’empreses i entitats del territori.

Si voleu que el vostre establiment s’adhereixi a aquesta certificació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem com fer-ho i us acompanyarem en el procés d’adhesió.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X