Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla s'omple de flors amb l'acció floral “Una flor, un desig”

6 d'octubre de 2014

Ahir diumenge 5, les flors van prendre La Rambla amb un acte de participació ciutadana organitzat per Amics de La Rambla amb la col·laboració de l'Escola d'Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya i la parada de flors de La Rambla Flors Carme.

“Una flor, un desig” convida a barcelonins i visitants a col·locar una rosa en la gegantina cargolera instal·lada davant del Palau de la Virreina a l'hora que es demana un desig. I ahir van ser molts els que es van apropar, van demanar el seu desig i van col·locar la seva flor.

Voluntaris dels Casals Josep Trueta, Josep Tarradellas i alumnes de l'Escola d'Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya es van encarregar de repartir les roses ecològiques de diferents colors.

La façana de la Virreina també lluïa amb les decoracions florals portades a terme pels professors i alumnes de l'Escola d'Art Floral.

Moltíssima participació de gent de totes les edats, somriures, flors, colors... la Rambla de les Flors va tornar a vibrar amb motiu de les Festes del Roser.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X