Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni es reuneix amb Amics de La Rambla

11 de juliol de 2023

Avui dimecres 5 de juliol, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat pel tercer tinent d’alcaldia i regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, la regidora de comerç, restauració i mercats, Rosa Alarcón, el comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera, i el gerent del Districte de Ciutat Vella, Félix Ortega, ha vingut a La Rambla per trobar-se amb la Junta Directiva de la nostra entitat.

En la trobada, que ha tingut lloc en un espai del Museu de Cera de Barcelona, l’alcalde de Barcelona ha exposat les línies principals del seu mandat per La Rambla i per Ciutat Vella. Jaume Collboni ha reafirmat el seu compromís amb La Rambla i amb reduir el temps de les obres de reforma de La Rambla, obra que ha definit com la més important de la ciutat i també la més delicada. Més enllà de les obres, l’alcalde ha expressat la seva intenció de treballar intensament per “mantenir l’ànima de La Rambla”.

El Pacte per Ciutat Vella, del que Ivan Pera serà comissionat, és l’eina amb la qual es transformarà i revitalitzarà La Rambla i també el barri mitjançant un pla integrador que ajudi a promocionar i millorar el centre de la ciutat retornant-li la centralitat de la vida ciutadana i de l’activitat econòmica.

El regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, ha parlat també del control i millora de l’espai públic i ha anunciat que es milloraran aspectes com la videovigilància a La Rambla, aspecte que coincideix amb les demandes del veïnat d’una Rambla més segura i endreçada.

La regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Rosa Alarcón ha promès treballar per aconseguir la recuperació de l’esperit comercial i innovador que sempre ha tingut La Rambla i en la millora de la diversitat comercial.

En la trobada, que ha servit per presentar les línies de treball i part de l'equip municipal que hi treballarà per fer-les possible, també s’han tractat, a petició dels diferents membres de la Junta Directiva d'Amics de La Rambla, temes relacionats amb seguretat, mobilitat, habitatge, neteja i col·laboració públicoprivada a La Rambla i el seu entorn. La reunió ha finalitzat amb el compromís de les dues parts de treballar plegats per la millora de La Rambla, Ciutat Vella i Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X