Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'Aquàrium de Barcelona i el popular cantant Miki Núñez felicitaran el Nadal el pròxim 23 de desembre

21 de desembre de 2021

▪ El centre marí desitjarà Bones Festes i realitzarà una donació de 5.000 euros a una entitat triada per l’artista català

▪ En un acte que ja és tradició, qui fou representant d’Espanya a Eurovisió i ex concursant d’OT es submergirà a l’Oceanari amb els taurons i més de 80 espècies diferents d’éssers marins

El famós cantant català Miki Núñez serà el protagonista, el pròxim 23 de desembre, de la Felicitació de Nadal de L’Aquàrium de Barcelona. El centre marí recupera aquesta tradició trencada només l’any passat a causa de les restriccions provocades per la COVID-19 i desitjarà Bones Festes fent lliurament d’una donació econòmica a una organització triada pel padrí de l’acte.

La visita de Miki Núñez, qui es submergirà a l’Oceanari amb els taurons i els més de 5.000 organismes de diferents espècies que hi viuen, servirà per presentar les activitats nadalenques organitzades per L’Aquàrium.

L’artista egarenc, que ja compta amb dos treballs discogràfics en el mercat i n’està preparant un altre, no deixa de sumar èxits a la seva carrera. Recentment, també ha debutat com a escriptor amb un llibre de caire personal que porta el títol "Dime tres palabras", un conjunt de 36 relats per superar les pors.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X