Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'Aquàrium de Barcelona participa al Passaport "La Ruta de Barcelona"

24 de setembre de 2020

El Passaport “La Ruta de Barcelona” és una nova iniciativa de quatre grans atraccions de la ciutat: l’Aquàrium de Barcelona, el Barça Stadium Tour & Museu, La Pedrera-Casa Milà i el Recinte Modernista de Sant Pau. La iniciativa està dirigida al públic familiar local.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, sorgida de la col·laboració entre els quatre equipaments, que vol incentivar que les famílies gaudeixin de l’oci i la cultura més propera. La intenció és seguir dinamitzant el teixit cultural i de lleure, encara afectat per la pandèmia de la COVID 19, fent propostes atractives perquè les famílies triïn activitats de proximitat.

Per aquest motiu es donarà un obsequi per família en cada un dels equipaments: en el cas de La Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament; a la visita al Barça Stadium Tour els visitants rebran el llibre-guia del museu del Barça o un conte infantil, i al Recinte Modernista de Sant Pau un kit d’activitats per a nens.

A més a més, els visitants podran beneficiar-se dels millors preus, ja que durant aquest període tots els equipaments ofereixen promocions i descomptes en les visites (les tarifes es poden consultar en cada una de les webs dels quatre equipaments).

Una experiència exclusiva, premi per als visitants que completin el passaport

I encara hi ha més: els visitants que completin tota la ruta podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig, molt especial: una experiència exclusiva per a quatre persones a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa:

L’Aquàrium de Barcelona oferirà un Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.

La dinàmica de la ruta és la següent: els passaports es podran aconseguir a l’accés del primer equipament que es visiti, tant si l’entrada es compra en aquell moment a taquilles com si s’ha adquirit anticipadament online. Es lliurarà un passaport a cada família que podran anar segellant en cada una de les visites. El termini per segellar les visites acabarà el 15 de desembre de 2020.

Un cop s’hagi completat la ruta, és a dir, quan s’hagin fet les quatre visites, només cal triar quina experiència exclusiva es vol fer i posar-se en contacte amb l’equipament corresponent per gaudir del premi.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X