Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

LaRamblaBarcelona.com rep el Premi Alimara a la Promoció en Innovació Turística

20 d'abril de 2018

El projecte “Benvinguts a La Rambla Barcelona, el carrer més (des)conegut de Barcelona”, fruit de la col·laboració entre Amics de La Rambla i el Palau Moja, va rebre el passat 19 d’abril el Premi Alimara a la Promoció en Innovació Turística.

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, i el director de màrqueting del projecte, Pol Gago, van rebre el guardó de mans d’Albert de Gregorio, sotsdirector de Turisme de Barcelona, en l’acte organitzat pel CETT i celebrat a l’Hotel Alimara.

El jurat dels premis Alimara va concedir el premi a LaRamblaBarcelona.com “per la integració de tres plataformes digitals en un mateix espai i pel disseny estètic i d’usabilitat de la plataforma”.

LaRamblaBarcelona.com és un projecte que pretén posar en valor La Rambla i tot el que hi passa augmentant el coneixement que sobre el passeig, els seus atractius, la seva història i la gent que l’ha fet possible, té, tant el públic local, com els visitants. En poc temps aquest portal àgil i dinàmic s’ha convertit en un referent per informar-se i descobrir La Rambla i tot el que ofereix.

El projecte LaRamblaBarcelona.com es va impulsar amb Fons Europeus pel Desenvolupament Regional vehiculats a través de la Cambra de Comerç de Barcelona i de Barcelona Oberta.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X