Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Le Meridien Barcelona rep el “Premio Nacional RSC Hotelera 2016”

25 de gener de 2017

Le Meridien Barcelona és el guanyador de la categoria social del “Premio Nacional RSC hotelera 2016” pel seu compromís amb associacions locals i internacionals i la seva tasca a favor de la Inclusió social.

L'hotel de La Rambla col·labora regularment amb diferents ONG's i iniciatives socials. Al gunes de les més destacades són la col·laboració amb UNICEF, a través del projecte “Wash” de canalització d'aigua en països en vies de desenvolupament, amb el Banc dels Aliments amb donació de menús a menjadors socials o la formació i contractació de joves amb risc d'exclusió social.

La “Fundación InterMundial Seguros” amb la colaboración de “Tourism & Law” i la “Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turisticos “(CEHAT) són les organitzadores d'aquests premis que aquest any han celebrat la seva tercera edició i que volen valorar i fer visible la tasca social que molts hotels porten a terme.

Amics de La Rambla vol felicitar a Le Meridien Barcelona pel seu exemple a l'hora d'apostar per un turisme sostenible i socialment responsable.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X