Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Les zones de descans i de trobada del Mobile World Congress s'inspiren en La Rambla

5 de març de 2015

La Rambla és també protagonista del Mobile World Congress que ha volgut fer un homenatge al nostre passeig transformant les àrees de descans i de treball en petites rèpliques de La Rambla.

Les zones de descans i de treball són àrees que els congressistes fan servir per tancar negocis, per descansar i per relaxar-se.

Elements com la font de Canaletes, amb explicacions de la llegenda que diu que qui beu de la font torna a Barcelona, hi són presents. Tampoc no hi falta el Mercat de la Boquería (on es pot menjar i beure), el Gran Teatre del Liceu (on s'escolta òpera), el mosaic de Mirò, la Plaça Reial, el Port o La Rambla de Mar.

Els col·lectius que treballen a La Rambla com els pintors o les floristes són part d'aquest homenatge a La Rambla. Les estàtues humanes de La Rambla també estan presents abandonant la seva ubicació habitual per uns dies.

La foto és de BTVnotícies.cat. Aquí podeu veure tot el reportatge: http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/03/04/rambla-estatues-canaletes-mobile-world-congress/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X