Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L’Institut de Seguretat Pública distingeix a Amics de La Rambla pel seu compromís en la defensa dels valors col·lectius

20 d'octubre de 2017

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha atorgat a l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i la Plaça de Catalunya una distinció pel seu compromís en la defensa dels valors col·lectius especialment en situacions tan complexes com la dels atemptats a La Rambla de Barcelona el passat 17 d’agost. També en reconeixement a la seva contribució en la creació d’identitat de barri i la millora en la convivència que ha aconseguit que tant veïns com a comerciants se sentin cada dia més orgullosos d’un dels barris amb més població de la nostra ciutat.

Fermín Villar, en nom d’Amics de La Rambla, ha rebut la distinció de mans de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos, i del director dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler.

Amb la concessió d’aquestes distincions, L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, vol reconèixer especials mereixements, circumstàncies singulars o serveis prestats a les institucions o empreses que hagin contribuït positivament i de manera especial al desenvolupament de les funcions que té encomanades o al creixement acadèmic i científic de l’Institut.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X