Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'Ocaña rendeix homenatge a Alejandro Molina per celebrar el seu segon aniversari

14 de novembre de 2014

El passat dia 10 el Club-restaurant Ocaña va celebrar el seu segon aniversari amb una celebració plena d'homenatges.

L'artista mexicà Humberto Spindola va ser l'encarregat d'aixecar un “altar de muertos” en homenatge a l'artista Alejandro Molina, autor de la decoració de la façana de l'establiment, i a José Perez Ocaña, l'artista i “ramblero” que dona nom al restaurant. La música va anar a càrrec de la banda de música de Nuestra Señora de la Soledad de Cantillana, localitat natal d'Ocaña.

Spíndola va crear aquest “altar de muertos” seguint la tradició mexicana i treballant amb la tècnica del paper picat. L'homenatge al recentment desaparegut Alejandro Molina i a José Perez Ocaña ofereix un record alegre

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Barcelona Xavier Trias i d'un dels Ramblistes d'Honor d'aquest any, el dibuixant Nazario.

L'Ocaña ocupa 1200 m2 d'un edifici del segle XIV i està dividit en cinc zones: Cafè, Bar, Terrassa, el Restaurant Ocaña D.F i l'Apotheke. Ambients diferents i molta animació en tots cinc espais són les característiques d'aquest nou establiment que en dos anys s'ha fet un lloc en el cor dels barcelonins.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X