Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'ONCE i Amics de La Rambla presenten un cupó dedicat a La Rambla

3 de març de 2023

El cupó de dimarts 7 de març estarà dedicat a La Rambla dins de la sèrie “A pie de calle”

 La presentació ha acabat amb una visita a La Rambla per a persones cegues

La Font de Canaletes ha estat el marc escollit per l’ONCE i Amics de La Rambla per presentar el cupó que l’ONCE dedica, el proper dimarts 7 de març, a la Rambla, dins de la sèrie monogràfica dedicada als carrers i avingudes principals del territori sota el lema ‘A pie de calle’. Cinc milions de cupons difondran aquesta coneguda i concorreguda Rambla.

Durant l’acte, Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat a Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, una imatge emmarcada del cupó que reprodueix una fotografia del fotògraf barceloní Toni Tugues.

Després de la presentació, un grup de persones cegues han gaudit d’una visita guiada organitzada per les dues entitats. De la mà del guia Rafa Burgos, han pogut conèixer i “veure” a través del tacte la Font de Canaletes i altres indrets emblemàtics de La Rambla com la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, la Pastisseria Escribà, el Palau de la Virreina o el Gran Teatre del Liceu. 

A pie de Calle

La sèrie ‘A pie de calle’ fa un recorregut per les vies més emblemàtiques de 50 ciutats plenes de vida i de gent que passeja d’una banda a l’altra. A Catalunya també formaran part d’aquesta col·lecció l’Avinguda de S’Agaró - Platja d’Aro (Girona), el carrer Major (Lleida) i La Rambla Nova (Tarragona). “Són els mateixos carrers pels quals els venedors i venedores de l'ONCE porten la il·lusió i la sort. Aquests i molts altres són ja un espai de solidaritat. El cupó vol ser un homenatge també als ciutadans de Catalunya, una expressió de gratitud per la seva generositat i l'afecte que rebem diàriament i per la seva confiança en els nostres productes de loteria responsable, social i segura”, ha sostingut Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, ha destacat la llarga relació de l’ONCE amb La Rambla i en la seva zona d’influència i la important presència de venedors de l’ONCE a La Rambla.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de les tres últimes o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del número premiat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X