Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Los Caracoles rep la distinció com a establiment centenari a la 19a edició dels Premis Nacionals de Comerç

28 de novembre de 2019

El restaurant Los Caracoles va rebre ahir la distinció com a establiment centenari a la 19a edició dels Premis Nacionals de Comerç. L'acte, presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es va celebrar al Palau de la Generalitat.

Los Caracoles ha rebut la distinció com a establiment comercial amb més de cent anys d'antiguitat.

Los Caracoles és el segon restaurant més antic de Barcelona i actualment és gestionat per la cinquena generació de la família Bofarull.

Fundat l'any 1835 per Agustí Bofarull, pels seus inconfusibles salons hi han passat Ava Gardner, Luis Miguel Dominguín, Mark Knopfler, Helena Rubinstein, Charlton Heston, Lenny Kravitz, Jimmy Carter, Robert de Niro, Giorgio Armani, Joan Miró, Àngel Guimerà, Salvador Dalí i Gala, entre altres personalitats del món de la cultura, la societat i la política d'arreu del món.

Moltes felicitats per aquest premi que reconeix 184 anys de servei a la ciutat i al barri!

Restaurant Los Caracoles

c/ Escudellers 14
08002 Barcelona
Tel. 933023185Visitar website

Restaurant Los Caracoles

El 1835 i a la zona més típica del Barrí Gotic, a prop de les Rambles de Barcelona, la família Bofarull funda un deis restaurants més carismatics de la ciutat amb el nom de Can Bofarull.

La seva ben guanyada popularitat ha transcendit a tots els racons del món i s'ha convertit en una de les cites obligades de tot aquell que visita la nostra ciutat.

Categoria:
Restaurants i cafeteries

Les nostres promocions

Targeta Amics de la Rambla

10% (Dinars i sopars)

10% (Dinars i sopars)
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X