Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Més de 340.000 visites a l'octava edició de Tast a La Rambla i 135.000 degustacions en cinc dies

7 de juny de 2022

El públic assistent prové majoritàriament de la ciutat de Barcelona (45%), seguit per visitants d’origen europeu (25%), i la resta de la província de Barcelona, altres punts de Catalunya, de la resta de l’Estat i altres països (30%)

La tapa més venuda ha estat el Rigatoni cacio e pepe del restaurant Ceconi’s

Tast a la Rambla ha finalitzat aquest dilluns la seva octava edició amb gran èxit de públic, especialment barceloní, que s’hi ha aproximat durant els cinc dies de l’esdeveniment per a gaudir de l’oferta de 38 restaurants i pastisseries de la ciutat. Aquest any s’ha arribat a la xifra de 340.000 persones que han visitat la fira, on s’hi ha servit 135.000 degustacions, en un horari de 12h a 22h el dijous i el dilluns, i de 12h a 00h divendres, dissabte i diumenge. El públic ha estat majoritàriament local, amb un 45% de barcelonins, un 25% de turistes europeus, i el 30% restant de la província de Barcelona, d’altres punts de Catalunya i l’Estat, i d’altres països.

Aquest dilluns a les 17 hores s’ha realitzat un recompte de les tapes més venudes, i en primera posició està el “Rigatoni cacio e pepe” del restaurant Cecconi’s, seguit del “Brioix de mantega torrat, melós de galta confitada amb prunes i espècies marroquines, maionesa de sriracha a la menta, i ametlles fregides”, de Telefèric, i el “Bao de costella de vedella amb chutney de mango” de Tamae Bar.

L’organització del Tast a la Rambla, Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, i la Roser Torras, directora del grup gsr, ha destacat que amb aquesta cita gastronòmica anual “es superen les expectatives previstes d’assistència i resposta ciutadana en aquests temps de post pandèmia”.

Els tallers i ponències de l’Aula de Tast han estat de les activitats amb més èxit d’aquesta edició, amb una alta assistència de públic, així com també les relacionades amb el Territori Convidat, Saborea Lanzarote, i l’espai Showcooking-Gastronomies amb Identitat, amb la participació dels territoris d’Astúries i Castella-La Manxa com a grans protagonistes d’aquestes demostracions: dissabte va ser el dia d’“Astúries, Cuina de Paisatge” i diumenge va ser el torn de “Cuina d’Arrel de Castella–La Manxa”.

Des d’Amics de La Rambla volem agrair a totes les persones, empreses i institucions que han fet possible el Tast a La Rambla. En primer lloc, a grup gsr, el nostre company en aquest fantàstic viatge que és el Tast a La Rambla. També volem agrair el seu suport al patrocinador principal, Estrella Damm, al territori convidat, Saborea Lanzarote, i als patrocinadors: Coca-Cola, Royal Bliss i Fagor. Moltes gràcies al proveïdor oficial, Makro, al col·laborador institucional, l’Ajuntament de Barcelona i, especialment, al Districte de Ciutat Vella i al mitjà col·laborador: El Periódico.

El Tast no seria possible sense la participació de Cinzano, Aperol Spritz, Pink Albatross, Incapto, Asturias Cocina de Paisaje, Castilla La Mancha Raiz Culinaria, Josper, ICC, Klimer, Casal dels Infants i CETT. A tots ells moltes gràcies.

Volem  agrair a tots els treballadors i treballadores que, amb la seva feina, han convertit el Tast a La Rambla en una cita imprescindible del calendari festiu de la ciutat.

I, finalment, volem donar les gràcies a tots els barcelonins i barcelonines i a tots els visitants que han vingut al Tast a La Rambla a gaudir de la millor gastronomia de la ciutat al mig de La Rambla.

L’any que ve tornarem. Us esperem a tots al Tast a La Rambla.

Principals xifres del Tast a la Rambla 2022

Visitants: més de 340.000 persones.

2.750 metres quadrats de servei al client i 5.500 metres quadrats de “l’Espai Tast a la Rambla”.

Material: 82.490 unitats de vaixella compostable, 100% biodegradable.

Treballadors: 200 persones.


LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X