Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Més d'un miler de persones celebren el Nadal gràcies al tradicional dinar de la comunitat de Sant Egidi

27 de desembre de 2013

El dia de Nadal es va celebrar el tradicional dinar de la Comunitat de Sant Egidi amb les persones pobres. Un dinar que es fa simultàniament a tot el món, i que té l'origen a Roma el 1982. Des d'aleshores, s'han multiplicat les persones que seuen a taula i també els voluntaris.

A Catalunya, ja són més d'un miler de comensals repartits entre Barcelona, Tarragona i Manresa, i els atenen més de 600 persones que ajuden que tot sigui perfecte. La Comunitat de Sant Egidi treballa tot l'any amb les persones pobres, però, quan s'acosta Nadal, intensifica la feina.

Com cada any, Amics de La Rambla i alguns establiments associats participen en aquesta iniciativa solidària. Aquest són els establiments associats que han col·laborat aquest any: Restaurant La Fonda, Restaurant Les Quinze Nits, Restaurant Cosmos, Hotel Serhs Rívoli Rambla, Restaurant Casa Joan, Hotel Oriente, Carrefour Market i Cafeteria Moka. A tots ells, moltes gràcies

L'objectiu de la comunitat és que tothom qui atengui els pobres, ho faci amb un tracte exquisit, amb paciència i sense cap pressa. En moltes cuines repartides per la ciutat es couen tots els menús: el tradicional, amb el brou i els canelons, i el dels comensals que no poden menjar carn o que tenen necessitats especials. Molts ingredients són d'aportacions altruistes.

Foto: El Periódico

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X