Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Mi Boqueria" un homenatge d’Òscar Manresa al Mercat

20 de juny de 2018

El passat 14 de juny, va tenir lloc a Casa Guinart la presentació del llibre “Mi Boqueria”, el primer que escriu el xef Òscar Manresa.

A “Mi Boqueria” , l’Òscar Manresa proposa un viatge particular per la Boqueria , les parades més emblemàtiques i la gent. El mercat forma part de la vida de l’Òscar des de fa molts anys i això es reflecteix en un llibre ple de vivències, anècdotes i records. I per no fer el viatge sol, l’Òscar s’acompanya d’ alguns de les sagues familiars de paradistes amb més història i recorregut dins del Mercat de la Boqueria.(com els Petràs, els Capdevila, els Besora o els Frauca).

Al llibre també trobareu les receptes que l’Òscar ha creat amb els productes de la Boqueria, una guia dels restaurants de l’interior del mercat (com el Pinotxo...) i les sensacionals fotos de Xavier Torres-Bacchetta.

A la presentació, Òscar Manresa (Casa Guinart, Casa Leopoldo, Joel’s Oyster Bar... ), va estar acompanyat per altres xefs (Albert Adrià, Oriol Castro i Romain Fornell) , paradistes del Mercat de la Boqueria i amics.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X