Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Millora la seguretat a la Rambla

14 de febrer de 2013

A principis de setmana la Junta Local de Seguretat va presentar el balan de lactuaci dels Mossos dEsquadra i la Gurdia Urbana durant el 2012. En general, les xifres sn molt positives ja que, durant lany 2012, es va produir un 43 menys de delictes a Barcelona que lany 2011. A Ciutat Vella, aquesta reducci ha estat molt ms destacada, ja que els delictes han baixat un 7% respecte a lany anterior.

Deixant de banda les xifres, s molt evident que la sensaci de seguretat ha augmentat molt a la Rambla. Tipus delictius que shavien enquistat al passeig com els trilers, han prcticament desaparegut. De fet, fa un any, els cossos policials tenien identificats a ms de 120 persones que es dedicaven a aquesta activitat delictiva. En lactualitat la presncia de trilers a la Rambla s residual i segueix i seguir estant molt perseguida tant per Mossos dEsquadra com per Gurdia Urbana.

Els furts i la venda ambulant tamb han disminut a causa de lincrement de la pressi policial. Cal, per, seguir atents i treballant per fer que aquesta millora continu. Les patrulles mixtes entre Gurdia Urbana i Mossos dEsquadra han redut el nombre de delictes al metro en un 14 % grcies al dispositiu Xarxa.

s, precisament, la collaboraci entre els dos cossos policials del Districte de Ciutat Vella, la que ha aconseguit aquesta reducci del delicte i laugment de la sensaci de seguretat al passeig. Des dAmics de la Rambla volem felicitar als responsables de la seguretat del Districte i ens posem a la seva disposici per seguir treballant per aconseguir una Barcelona ms segura.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X