Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"MIRALLES". Homenatge a Enric Miralles en tres exposicions

14 d'abril de 2021

La Fundació Enric Miralles, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l'arquitectura catalana contemporània i de la defunció del qual es van complir 20 anys el passat 2020.

MIRALLES és un programa d'exposicions i activitats que mostra al gran públic el llegat que l'arquitecte va deixar: amb obres a Barcelona -ciutat on va viure i va treballar-, Catalunya i en la resta del món. L'homenatge aborda les seves diferents facetes com a creador: arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, oferint una mirada polièdrica i personal de la seva trajectòria.

Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l'estudi d'arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

Les primeres tres exposicions estaran obertes al públic des del 15 d'abril en el Saló del Tinell (MUHBA), el Centre d'Arts Santa Mònica i la Fundació Enric Miralles.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X