Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Molts motius per baixar a La Rambla

23 de juny de 2021

Del 4 al 20 de juny, Amics de La Rambla i l’Ajuntament de Barcelona van organitzar la campanya “Baixa a La Rambla” amb la intenció de donar a conèixer el patrimoni material i immaterial de La Rambla i totes les activitats que s’hi poden fer. Concerts gratuïts, visites guiades, tallers d’art floral, exposicions, rutes, activitats esportives... molta gent va baixar a La Rambla per gaudir de totes aquestes activitats i de l’ambient que es va crear.

La campanya ja ha acabat, però hi ha molts motius per seguir baixant a La Rambla. Us donem algunes pistes, però el millor és ramblejar i deixar-se portar.

Exposicions

A La Rambla hi ha moltes exposicions i museus per visitar. A La Virreina Centre de la Imatge podeu visitar gratuïtament les exposicions “Sòl i Subsòl. Patricia Dauder”, “Nova Babilònia. Marcelo Expósito” i “Sobre colors, gestos i transformació. Andreas M. Kaufmann”. A partir del 10 de juliol teniu el Kronos Art BCN a l’Arts Santa Mònica. El Festival de fotografia Art Photo Bcn pren l’Arts Santa Mònica del 23 al 25 de juliol. Altres exposicions interessants són “Miralles. To be continued...” a la Fundació Enric Miralles, “Centrifugacions IV” a l’Escola Massana i “Materials i cultura... “ a ELISAVA. Al Museu Marítim també hi ha exposicions gratuïtes com “El desig és tan fluid com la mar” o també podeu visitar el Museu i el Pailebot Santa Eulàlia. I, a banda de les exposicions gratuïtes, recordeu que podeu visitar l’exposició d’Escher al Museu Marítim, el Museu de Cera, el Palau Güell, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, l’Aquàrium de Barcelona o el Museu de l’Eròtica.

Teatre

La Rambla és sempre un escenari teatral... però a banda de l’espectacle que es pot gaudir assegut als bancs Canaletes o a les terrasses d’alguns bars, podeu anar al teatre. Al Poliorama fan “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda”, al Romea “Pedro Pàramo”, al Teatre Biblioteca de Catalunya no us podeu perdre a Clara Segura i Enrico Ianniello a “Filumena Marturano” i al Gran Teatre del Liceu hi ha òpera i altres músiques. A la Biblioteca del Gòtic – Andreu Nin fan espectacles de contes els dimecres. I recordeu que també hi ha cinema al Maldà.

Música

La música ha tornat a La Rambla i a la Plaça Reial. Podeu anar al Jamboree, al Tablao Flamenco Cordobés, al Sidecar, al Moog o a Los Tarantos i veure un concert o ballar sense parar.

Altres coses que podeu fer a La Rambla

Podeu fer un vol amb Las Golondrinas i visitar el Port o el litoral barceloní, entrar al Big Fun Museum per fer-vos les millors fotos per les vostres xarxes socials, comprar un ram de flors a les parades de flors de La Rambla, fer una ruta històrica per La Rambla (hi ha moltes i de molts tipus), beure un glop d’aigua a canaletes, anar a comprar a la Boqueria i gaudir amb tots els sentits,  fer-se un retrat o una caricatura al Pla del Teatre, comprar artesania a la fira de nova artesania els caps de setmana, fer un còctel a Boadas, comprar un diari o una revista als quioscs, berenar a Escribà, baixar a veure les estàtues humanes a la Rambla Santa Mònica, fer una xocolata amb xurros al Moka o amb melindros al Cafè de l’Òpera, dinar a un restaurant, fer una activitat cultural a l’Ateneu Barcelonès, anar a comprar al Maremagnum, al Triangle o a les botigues que hi ha a La Rambla i, fins i tot, dormir en un dels hotels de La Rambla.

I, a banda, recordeu que La Rambla està plena d’edificis i punts d’interès com el Palau Moja, el Palau de la Virreina, el Palau Marc, el Mosaic de Miró, el mirador de Colom, els monuments als Santpere i a Pitarra, la foneria de Canons, la casa Bruno Quadros, la Plaça Reial, l’antifaç i el rellotge il·lusori de Joan Brossa, els Mirastels de Robert Llimós, l’Església de Betlem i la Basílica del Pi, l’Hotel 1898, La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, les fonts (Canaletes, les dues Wallace, la de Porta Ferrissa o la del Pla de la Boqueria) i les moltes plaques i elements arquitectònics interessants que hi ha a terra i a les façanes de La Rambla.

Si no sabeu que fer, sigui setmana o cap de setmana, baixeu a La Rambla i us ho passareu bé.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X