Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

NADAL A LA RAMBLA

30 de novembre de 2011

Avui, dimecres 30 de novembre, a les 18:00 h, La Rambla com tota la ciutat de Barcelona encn per primer cop aquest any les llums de Nadal.

La Rambla s sempre un carrer ple de vida i, fins el dia 6 de gener, un lloc mgic per on cal apropar-se comenar a sentir el Nadal tot ramblejant entre els 80 plataners plens de llum.

Tota la illuminaci de La Rambla es fa utilitzant leds de baix consum amb els que es redueix notablement el consum energtic.

Lhorari dencesa de llums s, fins el 6 de gener de 2011, de diumenge a dijous de 18:00 a 23:00 h. i divendres i dissabtes de 18:00 a 24 h. Els dies 24, 25, 31 de desembre i 5 de gener els llums de Nadal estaran encesos des de les 18:00 fins a l1:00 h.

El divendres 16 de desembre, podeu gaudir dun vespre especial amb la cantada de nadales que, davant del Palau de la Virreina, oferir la Coral Sant Ignasi i amb la xocolatada oferta per diferents establiments de La Rambla. Tant la cantada de nadales com la xocolatada son gratutes i estan organitzades per lAssociaci dAmics, Vens i Comerciants de La Rambla.

El Nadal s tamb la illusi i lalegria que ens porta la loteria de Nadal. Com cada any el nmero de lAssociaci dAmics de la Rambla s el 29.468, el teniu a la vostra disposici en molts dels establiments de La Rambla.

Aprofitem per recordar-vos que als establiments de la Rambla trobareu descomptes per la pista de gel Bargelona que des daquest cap de setmana funcionar a la Plaa Catalunya.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X