Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

NADAL A LA RAMBLA

30 de novembre de 2011

Avui, dimecres 30 de novembre, a les 18:00 h, La Rambla – com tota la ciutat de Barcelona – encén per primer cop aquest any les llums de Nadal.

La Rambla és sempre un carrer ple de vida i, fins el dia 6 de gener, un lloc màgic per on cal apropar-se començar a sentir el Nadal tot ramblejant entre els 80 plataners plens de llum.

Tota la il•luminació de La Rambla es fa utilitzant leds de baix consum amb els que es redueix notablement el consum energètic.

L’horari d’encesa de llums és, fins el 6 de gener de 2011, de diumenge a dijous de 18:00 a 23:00 h. i divendres i dissabtes de 18:00 a 24 h. Els dies 24, 25, 31 de desembre i 5 de gener els llums de Nadal estaran encesos des de les 18:00 fins a l’1:00 h.

El divendres 16 de desembre, podeu gaudir d’un vespre especial amb la cantada de nadales que, davant del Palau de la Virreina, oferirà la Coral Sant Ignasi i amb la xocolatada oferta per diferents establiments de La Rambla. Tant la cantada de nadales com la xocolatada son gratuïtes i estan organitzades per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla.

El Nadal és també la il•lusió i l’alegria que ens porta la loteria de Nadal. Com cada any el número de l’Associació d’Amics de la Rambla és el 29.468, el teniu a la vostra disposició en molts dels establiments de La Rambla.

Aprofitem per recordar-vos que als establiments de la Rambla trobareu descomptes per la pista de gel Bargelona que – des d’aquest cap de setmana – funcionarà a la Plaça Catalunya.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X