Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla

20 de desembre de 2021

El passat divendres 17, Amics de La Rambla va convidar a tothom a gaudir del Nadal a La Rambla amb un espectacle nadalenc i una xocolatada popular.

El pati del Palau de la Virreina es va omplir de música i humor amb l’espectacle “PasZebra”. L’actor Òscar Orbezo, acompanyat dels músics de Modus Parentis van oferir un espectacle amb músiques nadalenques d’arreu del món.

I després, a l’exterior del Palau de la Virreina tothom va poder gaudir de la millor xocolata calenta acompanyada de melindros i magdalenes gràcies al Restaurant Moka, el Cafè de l’òpera, el Restaurant Núria, el Mercat de la Boqueria i el Carrefor Market.

Dinar de Sant Egidi

Un any més, el dia 25 de desembre, la Comunitat de Sant Egidi prepararà un dinar de Nadal per a més de 1.500 persones. L'àpat es celebra a la basílica dels Sants Just i Pastor i a altres espais de la ciutat.

El menú és el típic de Nadal amb escudella, canelons, pollastre rostit, torrons, neules i cava. Aquesta tradició es celebra des que l'any 1982, un petit grup de persones pobres van ser acollides en una taula el dia de Nadal a la basílica de Santa Maria de Trastevere, a Roma.

Per a poder celebrar el dinar és necessari la participació de més de 600 voluntaris i les aportacions de particulars i negocis.

Com cada any, són molts els locals d'Amics de La Rambla que participaran en la iniciativa de la Comunitat de Sant Egidi: Carrefour Market, Restaurant La Fonda, Restaurant Les Quinze Nits, Restaurant Moka i Tablao Flamenco Cordobés.

A tots ells, moltes gràcies per fer possible aquesta bonica iniciativa!

Fires de Nadal

A punta i punta de La Rambla podeu gaudir de dues fires de Nadal.

Al Port, la fira “Nadal al Port” ens proposa apropar-nos al mar per gaudir del Nadal amb atraccions, activitats, il·luminacions espectaculars, un pessebre aquàtic, artesans i restauració. La fira està oberta fins el dia 6 de gener.

A l’altre extrem de La Rambla, la Plaça Catalunya acull el Festival de la Ciutat del Nadal amb propostes familiars, música, cinema, arts de carrer, arts plàstiques i participació. La fira estarà oberta fins el 30 de desembre.

Llums de Nadal i decoracions nadalenques

La Rambla llueix més que mai al Nadal. A la il·luminació nadalenca (organitzada per Amics de La Rambla amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i els comerciants del passeig) s’afegeixen les decoracions nadalenques i les il·luminacions de molts dels establiments de La Rambla. Hotels, restaurants, comerços, i institucions, com el Gran Teatre del Liceu o el Mercat de la Boqueria, aconsegueixen, amb les seves espectaculars decoracions, crear un ambient fantàstic per passejar.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X