Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla en Imatges

17 de desembre de 2023

Nadal ja omple tots els racons de La Rambla. La il·luminació nadalenca il·lumina el carrer i molts dels establiments.

Per convidar a tothom a gaudir de l’ambient nadalenc, Amics de La Rambla organitza activitats.

Divendres, la Raval’s Band i les corals Smiling i Sons de Veu de l’Escola de Músics i JPC, van pujar tocant i cantant per La Rambla, des de Santa Mònica fins el Palau de la Virreina.  Allà va continuar el concert.

Paral·lelament, Xocolates Jolonch, amb la col·laboració de Torrons Vicens, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l’Òpera i el Carrefour Market van oferir xocolata calenta, coca, melindros i magdalenes.

Molta gent va poder gaudir d’una Rambla plenament nadalenca, de la millor xocolata i d’un ambient fantàstic.

Dissabte, i amb la intenció de promocionar les parades de flors de La Rambla, Amics de La Rambla va regalar fermalls nadalencs a tothom que presentés un tiquet de compra de les parades de flors o del Mercat de la Boqueria.

De nou Nadal va omplir La Rambla!

Des d’Amics de La Rambla volem agrair a totes les voluntàries i voluntaris que van participar en les activitats, als músics de la Raval’s Band i als cantaires de les corals Smiling i Sons de Veu de l’Escola de Músics i JPC, a l’Ajuntament de Barcelona, a la Generalitat de Catalunya, al Gremi de Floristes de Catalunya, a Xocolates Jolonch, a Torrons Vicens, al Cafè de l’Òpera, al Mercat de la Boqueria, al Carrefour Market de La Rambla, a GetYourGuide i a la Barça Store Canaletes. Aquestes activitats es finançant parcialment amb l’impost turístic.

Aquí teniu algunes imatges, per reviure-ho.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X