Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Neix Barcelona Oberta per aconseguir l’ampliació dels horaris comercials de Barcelona

17 de juny de 2014

Amics de La Rambla és una de les entitats que formen part de la “Unió d'Eixos Comercials Turístics de Barcelona” que, sota la marca “Barcelona Oberta”, neix amb la voluntat d'aglutinar als eixos de la ciutat que volen aprofitar la oportunitat que genera el turisme de compres com a generador de riquesa a Barcelona. Tot plegat, sense descuidar la importància del comerç de proximitat tant arrelat a la ciutat, potenciant tots aquells factors que permeten apropar-se a la demanda internacional. La seva vocació és integradora considerant que Barcelona ha de saber aprofitar i administrar els beneficis del turisme a tots els districtes de la ciutat.

Entre les prioritats d’aquesta nova entitat es troben:

La promoció internacional de Barcelona com a ciutat de compres.
Diversificar els eixos de polaritat turística per a que el shopping s’estengui per a tota la ciutat. Regular uns horaris comercials adequats a aquestes zones d’igual manera que es fa a les principals ciutats de compres del món.

A part d'Amics de La Rambla, ”Barcelona Oberta” compta entre els seus membres amb els següents eixos comercials de la ciutat: Associació Pelai Centre & Rodalies; Associació Barna Centre; Associació de Rambla de Catalunya; Associació Diagonal Centre; Associació Eix del Raval; Associació Fem Paral·lel; Associació de Comerciants i Empresaris Gran Eixample; Associació d’Amics del Passeig de Gràcia; Associació de comerciants del Born i la Ribera i l’Agrupació de comerciants i industrials de la Barceloneta.

L’entitat també vol erigir-se com a veu reconeguda per l’Ajuntament de Barcelona en la presa de decisions relatives a les activitats comercials de la ciutat. Així mateix, també contribuirà en el desenvolupament del turisme com a oportunitat per impulsar un model sostenible de ciutat d’acollida, i treballar perquè Barcelona sigui designada “Destinació d’Interès Turístic”.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X