Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Neix el portal web "La Rambla Barcelona"

23 de novembre de 2017

Amics de La Rambla, amb la collaboraci del Palau Moja, posa en funcionament, el dilluns 27 de novembre, La Rambla Barcelona, un nou portal web que descobrir les ancdotes, activitats, restaurants, personatges i secrets ms ben guardats del carrer ms (des)conegut de Barcelona. El projecte busca recuperar la fora d'una zona que, tot i ser l'nima de Barcelona, ha patit molt darrerament.

Amb motiu del llanament del portal web, La Rambla Barcelona sorteja dos bitllets d'avi a Barcelona des de qualsevol part d'Espanya, per a la persona que els guanyi o per a regalar, amb una visita guiada per l'emblemtic passeig. Per participar, noms sha de seguir l'Instagram oficial de La Rambla Barcelona (@laramblabarcelona) i etiquetar a tres amics a la darrera publicaci. Els guanyadors s'anunciaran a La Rambla Barcelona el 27 de novembre.

La informaci es pot consultar a: http://www.laramblabarcelona.com/es/concurso/

Un projecte per enfortir La Rambla

Barcelona s una ciutat dinmica i plena datractius. El seu inters per la cultura, per lart i per les avantguardes, shan reflectit sempre a la vida intensa de La Rambla. s zona de pas obligatria per al vianant que vol perdre's pels carrerons del Barri Gtic i del Raval, per aquells que volen buscar cultura o aventures o per al barcelon que vol apropar-se al mar. La Rambla pertany, des de sempre, tant als habitants de la capital catalana com als visitants. La Rambla Barcelona vol que els barcelonins facin seu i coneguin millor aquest tram d'1,2 quilmetres que s fonamental per a entendre la seva histria, el seu present i el seu futur.

La cultura i lart estaran molt presents a La Rambla Barcelona, on sexplicar com shan relacionat els artistes ms influents de la nostra histria amb la Rambla i com aquesta ha influt en la seva obra. Per a La Rambla Barcelona tamb es podr trobar comer, gastronomia, oci, ancdotes, personatges curiosos... una mica com a La Rambla mateixa.

La Rambla Barcelona s un projecte de l'associaci Amics de La Rambla i el Palau Moja, la Casa del Patrimoni Catal, un aparador per a descobrir tot el patrimoni de Catalunya des de La Rambla, i ha estat finanat amb fons europeus de desenvolupament regional dins del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comer Minorista.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X