Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nou projecte pel Palau Moja

13 d'octubre de 2015

El Palau Moja es convertirà en el principal aparador del Patrimoni Cultural de Catalunya a Barcelona.

Així, el nou Palau Moja serà un instrument per donar a conèixer la nostra història, el nostre patrimoni cultural i el nostre territori, generant interès per visitar-los. Convertit en un espai multifuncional servirà d'aparador promocional i d'espai de comercialització dels recursos del patrimoni cultural català, esdevenint un punt de referència a Barcelona per als ciutadans i els visitants que estiguin interessats en la cultura i el patrimoni de Catalunya en totes les seves vessants i manifestacions.

El principal objectiu d'aquest nou projecte és mostrar i explicar el patrimoni cultural material i immaterial de Catalunya en un espai atractiu per al visitant, que foment i el consum de béns relacionats amb la cultura i la història de Catalunya, i el desig de visitar el territori.

L'oferta del “Palau Moja” s’adreça tant al públic local com al turista, tant al consumidor habitual de cultura com a l’inquiet, tant al turista espontani que passa uns dies a Catalunya com als més fidels a la nostra destinació.

La nova organització de l'espai està pensada per fomentar el coneixement i el desig de descoberta a través de tres eixos:

L'eix del relat, amb informació històrica de Catalunya repartida en 12 periòdes representats per 12 icones arquitectòniques, artístiques i industrials.

L'eix de la informació amb cartografies històriques, del territori i de les diferents D.O. de producte

L'eix del producte, amb artesania, cultura, alimentació, moda, marxandatge i disseny fet a Catalunya.

També hi haurà un espai gastronòmic especialment dirigit a vincular patrimoni i territori.

Amb la voluntat d'integrar-se en el territori i amb els barcelonins, el Palau Moja s'ha associat aquest mes a Amics de La Rambla com a Empresa Associada Protectora.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X