Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Novetats a La Rambla: Reobren La Cava Universal, el Restaurant Moka i l'Hotel España

20 de maig de 2021

Sembla que les bones notícies comencen a marcar el ritme de La Rambla que, a poc a poc, recupera el seu batec habitual. Reobertures, activitats i novetats ens omplen de joia i ens apropen més a la normalitat.

La Cava Universal celebra el seu 163 aniversari obrint de nou les seves portes

La Cava Universal va començar la seva llarga singladura l’1 de juny de 1858. El pròxim 1 de juny, i després de més d’un any amb les portes tancades per culpa de la Covid 19, La Cava Universal reobre el mateix dia que compleix 163 anys. L’horari d’obertura serà de 10 a 18 h.

Torna el Restaurant Moka

El restaurant Moka també ha anunciat que torna a obrir a partir del primer cap de setmana de juny. De moment obrirà els divendres tarda, dissabtes tot el dia i els diumenges fins a les 17 h.

Reobre l’Hotel España i la seva terrassa Alaire Ramblas

Tot i que la Fonda España ja fa temps que està funcionant amb la normalitat que les mesures sanitàries permeten, l’Hotel España encara no havia tornat a obrir des del seu tancament a principis de 2020. El pròxim 31 de maig l’Hotel torna a la normalitat i també torna la seva terrassa Alaire Ramblas, un oasi de tranquil·litat a pocs metres del brogit de La Rambla. De moment, l’horari serà cada dia de 16 a 00 h.

La campanya “Baixa a La Rambla” s’apropa

 I per celebrar totes aquestes bones notícies, del 4 al 20 de juny, torna la campanya “Baixa a La Rambla” amb activitats pensades per convidar a tothom a gaudir de La Rambla. Rutes, música, teatre, tallers, gastronomia, descomptes i entrades gratuïtes a museus i espais d’oci... En uns dies, a la pàgina web https://baixalarambla.cat/ es publicaran totes les activitats que també podreu seguir aquí.

De moment, i com a tast, a la secció d’activitats ja podeu apuntar-vos a la ruta “La Rambla més captivadora”. https://www.amicsdelarambla.cat/cat/activitat/baixa-a-la-rambla-ruta-la-rambla-mes-captivadora

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X