Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Novetats a La Rambla: Restaurants, hotels, música i molt més

15 de juny de 2021

El cor de La Rambla ja batega amb més força. Els barcelonins es barregen amb els primers visitants i l’augment de l’activitat és cada cop més evident.

RESTAURACIÓ

Cada cop hi ha més notícies de reobertures i de reactivacions. A la llista de reobertures de restaurants que us hem anat explicant (La Cava Universal, Restaurant Moka, La Poma, l’Ouro, Escribà La Rambla...) hem d’afegir una que ens fa molta il·lusió: el restaurant Amaya torna a obrir el proper divendres 18. De moment obren els divendres i els dissabtes de 12 a 22 h i la resta de dies de 12 a 20 h.

Aquests restaurants se sumen als que ja fa temps que ofereixen el seu producte, tot i les condicions adverses que han hagut de patir, com són el Restaurant Núria, el Cafè de l’Òpera, Los Caracoles, el Pinotxo, Amorino, Bar Lobo, En Ville, Frankie Gallo Cha Cha Cha, Bar Zurich, Burger King, McDonald’s, Ocaña, Café Capuccino, Casa Guinart, Cocteleria Boadas, dunkin Cofee, Flaherty, Hard Rock Cafe, Pans & Company , Portal de la Pau, Restaurant Cañete, Les Quinze Nits o el Restaurant Casa Vella.

Aviat us podrem anunciar novetats com l’obertura del local espectacular que Vapiano tindrà a La Rambla. 

HOTELS

Fa temps que alguns hotels ja van obrir les seves portes com l’Hotel Arc La Rambla, l’Aparhotel Citadines,  l’Hotel Cuatro Naciones, Hotel Silken Ramblas, Hotel Continental, Hotel Ramblas Internacional, Hostal Las Flores, Hotel Toledano, els Apartaments Ramblas 108, Hotel Atlas o l’Hostal Boqueria.

Però aquest mes de juny s’han accelerat les obertures: Hotel 1898, Hotel España, Hotel Exe Ramblas Boqueria, Hotel Flor Parks, Hotel Gaudí, Oriente Atiram Hotels Rambla, Hotel Rívoli Rambla, Hotel The Serras.

Altres hotels han anunciat la seva reobertura: Royal Ramblas (28 de juny) , Hotel Fornos (1 de juliol), Hotel Roma Reial (1 de juliol), Hotel Bagués (properament), Hotel Lloret (1 de juliol), Kabul Party Hostel (1 de juliol) i Ramblas Hotel (1 d’agost)

MÚSICA

La música ha tornat a La Rambla amb les reobertures del Tablao Flamenco Cordobés, Jamboree, Moog, Sidecar i Los Tarantos.

ESPECTACLES

Els aforaments van creixent al Gran Teatre del Liceu, Teatre Poliorama i Teatre Romea. Ja falta menys per arribar a la normalitat.

Totes aquestes obertures es veuen reforçades amb les dues campanyes que tenen la intenció de dinamitzar i reactivar el centre de la ciutat i La Rambla en particular.

BAIXA A LA RAMBLA

La campanya Baixa a La Rambla encara la seva recta final. Fins diumenge 20 encara trobareu moltes activitats a La Rambla. Us fem un resum:

Dimecres, 16 de juny

Visita a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

Visita guiada a la Fundació Enric Miralles

Lectura poètica en homenatge a Alfons Borrell a l’Ateneu Barcelonès

Dijous, 17 de juny

Classe de “Global Training” de la mà del CEM Colom

Ruta guiada “Comèdies i tragèdies de La Rambla” de la mà de Fragments Serveis Culturals

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Visita guiada a l’exposició del Restaurant Núria + obsequi de tapa i cervesa

Divendres, 18 de juny

“Flash Mob” de flamenc de la mà de Karime Amaya i el Tablao Flamenco Cordobés

Espectacle del Tablao Flamenco Cordobés

Concert d’espirituals, blues i jazz amb BCN Jazz Voices

Concert de rock & reggae amb Kaudy

Dissabte, 19 de juny

Tallers d’exhibició d’Artesans a La Rambla

Exposició Estàtues Humanes

Ruta guiada “Comèdies i tragèdies de La Rambla” de la mà de Fragments Serveis Culturals

Diumenge, 20 de juny

Liceu Vermut amb Sanjosex

Caricatures i retrats

I recordeu que, a banda, hi ha concerts i sessions de Dj a la terrassa de l’Hotel Duquesa de Cardona, les exposicions de La Virreina Centre de la Imatge, Arts Santa Mònica, Macba, CCCB, Escola Massana, Fundació Enric Miralles i Elisava.

També podeu visitar el Museu de Cera de Barcelona, el Palau Güell, el Museu de l’Eròtica de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona o el Big Fun Museum.  

I no us oblideu dels espectacles del Gran Teatre del Liceu, Teatre Poliorama, Teatre Romea, Teatre Biblioteca de Catalunya-La Perla 29 o el Cercle Maldà.

Finalment, encara podeu gaudir d’ofertes per visitar l’Aquàrium de Barcelona, donar un volt amb Las Golondrinas, fer un còctel a Boadas, un àpat al Restaurant Moka, una tapa de cargols a Los Caracoles, una tapa o un plat al Restaurant Núria o un sopar al Louro del Centro Galego de Barcelona o, fins i tot, dormir a l’Hotel Arc La Rambla.

BARCELONA X TU, TU X BARCELONA

La campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona” convida la ciutadania a recuperar el centre de la ciutat després d’un any especialment difícil. Es tracta d’una proposta que durarà fins a finals de juliol i que forma part del Pla de reactivació del comerç, que es va posar en marxa fa un any per ajudar el sector a minimitzar les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

En tots els barris del centre s’hi han distribuït cartells en diferents formats, des de lones que cobreixen façanes fins a una vintena de torretes de 3 metres d’alçària (a La Rambla hi ha tres, una a Canaletes, l'altre a la sortida del metro Liceu-Boqueria i la tercera a La Rambla Santa Mònica) o cartells per als establiments. Els suports físics es complementen amb la presència a les xarxes socials i amb la connectivitat digital i la realitat augmentada i creen una experiència virtual per al visitant.

La campanya repta els visitants a buscar els codis QR i descobrir les il·lustracions que s’hi amaguen, imatges amb presència d’elements geomètrics, formes volumètriques i colors vius que insinuen il·lusions i evoquen el surrealisme. La gràfica és obra de l’estudi DAQ, encapçalat per David Acevedo.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X