Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Obre al Palau Moja un nou espai de promoció del patrimoni cultural català

10 de maig de 2016

“Palau Moja. The Catalan Heritage House” és el nom del nou espai que acaba d'obrir al Palau Moja amb la intenció de promocionar el patrimoni cultural català.

En el nou espai, el visitant troba tres espais diferenciats:

Un espai de promoció i venda que proposa un recorregut per la història de Catalunya a través d’onze períodes presidits cadascun d’ells per una icona patrimonial que el representa: el conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul (Prehistòria); la ciutat ibèrica d’Ullastret (Ibers); la ciutat grecoromana d’Empúries (Grecs); l’amfiteatre de Tarragona (Romans); l’església de Sant Climent de Taüll (Romànic); el Monestir Reial de Santes Creus (Gòtic); el Castell de Cardona (Barroc); el mNACTEC (Industrialització); la Colònia Güell (Modernisme); genis com Picasso, Miró i Dalí; i el Mercat de Santa Caterina (Contemporaneïtat). Cada període es complementa amb pantalles tàctils i altres materials informatius, a més d’una selecció de productes culturals i gastronòmics i marxandatge representatiu d’aquest patrimoni que el visitant pot comprar.

El nou ‘Palau Moja’ compta també amb un espai d’informació turística especialitzada en patrimoni cultural on es poden adquirir entrades i paquets de serveis relacionats amb els museus, monuments i jaciments de Catalunya.

Per últim, els visitants també podran gaudir d'un espai de degustació del patrimoni gastronòmic i enològic de Catalunya amb una oferta a base de platerets amb productes sans i de proximitat.
 
L’espai està impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Advance Leasure Services, empresa especialitzada en turisme i oci.

Benvinguts a La Rambla!

PALAU MOJA

Portaferrissa, 1
La Rambla, 118

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X