Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Obre les portes la Cerveseria Canaletes, la nova "masia urbana" de La Rambla

30 de setembre de 2022

La Cerveseria Canaletes, un nou projecte de restauració amb el producte de temporada com a fil conductor i amb la brasa com a potenciador del sabor, ha obert les portes a La Rambla 127.

El projecte de la Cerveseria Canaletes és una aposta per la tradició, per la recuperació de la nostra identitat gastronòmica i per la senzillesa. L’oferta gastronòmica vol presentar la gastronomia catalana als visitants i convidar al públic local a recuperar La Rambla.

La Cerveseria Canaletes recupera la brasa com a manera de cuinar, el producte de temporada com a centre de la seva oferta gastronòmica i actualitza la cuina tradicional catalana donant-li un punt de vista contemporani de la mà del xef Germán Lérida.

Les verdures, la vedella, el porc, les aus i el xai formen part del seu rebost habitual, sempre cuinades amb la brasa i el fum com a fil conductor i amb la potenciació del gust com a principal objectiu.

La Cerveseria Canaletes també vol recuperar l’art de la cervesa “ben tirada” com a homenatge a l’històric i desaparegut Quiosc Canaletes i també vol reivindicar el porró com a suport lúdic i festiu.

El concepte de la Cerveseria Canaletes, s’inspira en les masies catalanes recollint valors com sinceritat, arrels, tradició, cultura, família i honestedat i els trasllada a un entorn no rural.

L’horari de cuina de la Cerveseria Canaletes és de dilluns a diumenge de 13 a 22 h.

Amb aquesta incorporació, l’oferta gastronòmica de La Rambla segueix creixent i els socis d’Amics de La Rambla gaudireu d’un 10 % de descompte.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X