Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Obrim el període de presentació de candidatures pels guardons Ramblista d'Honor 2014

31 de gener de 2014

Ja està obert el període de presentació de candidats a rebre el guardó de Ramblista d'Honor de l'any 2014. Podeu presentar candidatures els socis d'Amics de La Rambla, els membres del Consell Assessor de La Rambla, les persones o institucions distingides amb aquest premi i els membres del Jurat dels guardons.

Totes les propostes de candidatures han d'anar acompanyades d'un breu escrit on s'exposin els mèrits de la candidatura.

Les candidatures es poden presentar per correu electrònic (info@amicsdelarambla.cat), correu postal (Amics de La Rambla. La Rambla, 88-94, 3erD) o presencialment.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà 24 hores abans de la reunió del Jurat, la data de la mateixa es comunicarà un cop estigui fixada.

L'Associació d'Amics de La Rambla atorga el títol de RAMBLISTA D'HONOR a les persones, grups de persones, institucions o empreses que, per la seva rellevància, activitat o actitud, hagin contribuït o contribueixin a millorar , divulgar o promoure el prestigi de La Rambla i/o de Barcelona.

L'objectiu que Amics de la Rambla persegueix amb l'entrega d'aquests guardons, és donar una major visibilitat a La Rambla i el reconeixement de La Rambla com el carrer central de la vida barcelonina. El guardó de Ramblista d'Honor és el símbol del màxim reconeixement que la societat civil barcelonina expressa, als qui en siguin mereixedors.

Els guardons seran entregats, en el marc de les Festes del Roser, a principis d'octubre del 2014.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X