Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Paraules d'agraïment d'Enric García, director del Museu Marítim al recollir el guardó de Ramblista d'Honor concedit al Museu

24 d'octubre de 2022

Enric García, director del Museu Marítim, va recollir el guardó de Ramblista d’Honor en nom del Museu. Aquest és el seu discurs d’agraïment:

Bona tarda,

Autoritats, totes, amigues i amics de la Rambla...

Rebo aquest guardó en nom de la institució, el Museu Marítim, en nom de les Drassanes, que és un edifici que hi era abans que existissin les Rambles, el mateix concepte de les Rambles no existia. I ho rebo en nom de la gent que ha treballat al museu des de l'any 36. Diferents generacions de persones que han treballat a les Rambles i per les Rambles.

Per nosaltres és un honor, és un reconeixement i també crec que és l'acceptació d'un compromís. És el compromís de mantenir la defensa en la difusió de les Rambles, no només aquí, sinó a tot arreu. Nosaltres quan anem pel món, sempre portem les Rambles. Ens reconeixen com un lloc que està a les Rambles i això és fantàstic i d'alguna manera representem... No, jo no ho sé.... Si som al principi de la ciutat o al final de la ciutat.

En qualsevol cas, som una part important de la ciutat i les Rambles és el nostre lloc. Per tant, realment ens sentim molt honorats per aquest premi, per aquest guardó.

Moltes gràcies.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X