Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Participeu a la Festa del Roser decorant el vostre local amb flors

29 d'abril de 2016

A la Festa del Roser 2016 les flors tornaran a tenir el màxim protagonisme amb la intenció de posicionar de nou la Rambla de les Flors i les seves floristes en l'imaginari de tots els barcelonins.

Com ja vam fer l'any passat, volem que La Rambla es converteixi, des del 7 fins al 13 d'octubre d'enguany, en un passeig ple de flors i amb aquest objectiu tornarem a fer l'acció floral “Una flor un desig” (per quart any consecutiu i amb la finalitat de repetir l'èxit popular que ha tingut tots aquests anys) i decorarem amb flors les façanes dels edificis més emblemàtics del passeig.
Hem pensat que, durant aquests dies, els establiments associats a Amics de La Rambla també podeu participar en l'esdeveniment decorant amb flors el vostre aparador, façana o interior del local.

Els establiments decorats apareixeran en el mapa que distribuirem perquè tothom hi pugui descobrir tots els espais on les flors tindran protagonisme i per tant, si esteu interessats en participar o voleu més informació truqueu-nos al 933172940 o escriviu a info@amicsdelarambla.cat. Des de l’Associació us podem ajudar i assessorar.

Estem convençuts que aquest projecte és molt positiu per La Rambla i per aquest motiu us volem animar a participar. De nou, la Festa del Roser atraurà a barcelonins i visitants que vindran a La Rambla i la veuran amb uns nous ulls, gaudint del passeig i de tot el que ofereix.

Molt cordialment;

Joan Oliveras Bagués

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X