Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Patri Guijarro visita el Vapiano de La Rambla

13 de novembre de 2023

La cadena de restaurants Vapiano va organitzar, en col·laboració amb l'Associació de Futbolistes Professionals, una xerrada sobre nutrició esportiva i alimentació saludable que va comptar amb la presència de Patri Guijarro, jugadora i capitana del Fútbol Club Barcelona femení.

Des de FUTPRO organitzen trobades per a debatre amb experts aspectes importants en la vida dels futbolistes d'elit que, en aquesta ocasió, es va centrar en la nutrició.

Acabada d'aterrar de la gala de la Pilota d'Or 2023, on va recollir el premi en representació del Barcelona com a millor club femení, la futbolista mallorquina va poder compartir amb els més de 60 assistents la seva experiència en aquest esport, així com claus de l'èxit i alguns dels hàbits alimentosos que l'han portat a ser una de les millors professionals del futbol femení d'aquest país. “Des que vaig començar a competir en l'elit la meva concepció de la nutrició ha canviat radicalment. Al llarg d'aquests anys he tingut l'oportunitat d'estar acompanyada pels millors professionals que m'han ajudat a comprendre el meu cos, les meves necessitats i a dissenyar la dieta que millor em funciona", va comentar Patri.

A més, Guijarro va aprofitar la seva intervenció per a subratllar la importància que el menjar té no sols a nivell nutricional, sinó també com a acte social que pot ajudar a elevar l'estat d'ànim de qualsevol persona. “M'encanta menjar, és un dels grans plaers de la vida i compartir taula amb els meus amics i família és una cosa que m'aporta molta felicitat i m'ajuda a suportar la pressió i a afrontar amb confiança tots els reptes a nivell esportiu”.

Aquesta xerrada divulgativa, celebrada dimarts passat 7 de novembre en el restaurant de Vapiano situat en La Rambla 34, va comptar també amb la participació de Sara Martínez, nutricionista clínica i esportiva, que va destacar el clau paper que els hidrats de carboni juguen en la dieta de qualsevol esportista: “Els hidrats de carboni de qualitat, com pot ser la pasta, representen una aportació d'energia fonamental perquè els esportistes realitzin un òptim acompliment en la competició”. Un altre dels ponents va ser Nacho González, Fisioterapeuta i director general de Logikclinic, qui va assenyalar que una bona alimentació és essencial per a evitar lesions, tant en esportistes d'elit com en nivells més amateur.

Amb una àmplia oferta gastronòmica que inclou més de 50 receptes elaborades amb ingredients frescos i de primera qualitat, incloent-hi la pasta fresca i la massa de pizza que s'elabora cada dia en la manifattura situada en cadascun dels seus restaurants, Vapiano promou des dels seus inicis el consum d'aliments saludables i la pràctica d'activitats esportives. La posada en marxa d'aquesta trobada, així com l'associació juntament amb FUTPRO, són una prova més del compromís que la cadena de restaurants italians té amb la salut i la vida activa, però també amb l'esport femení i amb la defensa de la igualtat d'oportunitats.

Amanda Gutiérrez, presidenta de FUTPRO i moderadora de l'acte, va comentar “és un honor poder col·laborar amb marques que comparteixen els valors de FUTPRO, i que aquest tipus d'actes serveixen per a enfortir la comunitat del futbol femení i continuar visibilitzant les seves reivindicacions en matèries de gran importància com és l'alimentació i el benestar de la jugadores”.

Entre els convidats a aquesta xerrada es van incloure Eva Fernández Palos, tennista de platja núm. 1 a Espanya, el col·lectiu de futbol urbà femení Konamigas i representants de l'associació Amics de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X