Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Premi Comerç de Barcelona

13 de juny de 2019

Barcelona és una ciutat dinàmica, creativa i oberta, amb una àmplia oferta cultural i empresarial reconeguda a tot Europa, entre la qual destaca l'oferta comercial i associativa, que representa una font de riquesa i que és l'eix vertebrador de la vida a la ciutat. El comerç és un element fonamental de la nostra societat. La perseverança, l'impuls i la reinvenció dels comerços barcelonins, donen continuïtat a un model comercial de qualitat.

Per a reconèixer la contribució dels nostres comerciants, l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Turisme, organitza anualment el premi «Comerç de Barcelona». Aquest acte es va celebrar per primera vegada l’any 1997, amb l’objectiu de valorar l’esforç del sector comercial i la seva contribució a la continuïtat del nostre model comercial de proximitat i a la promoció econòmica de la nostra ciutat.

Amb el temps, el premi s’ha consolidat com una celebració de referència a Barcelona i un autèntic punt de trobada anual dels representants de les entitats que formen part del comerç barceloní.

Premis per a tot tipus de comerços, perquè a Barcelona hi ha de tot:

  • Premi al comerç innovador de l’any. Adreçat a reconèixer la iniciativa empresarial que representi una notable aportació al sector comercial de la ciutat i que la seva proposta es constitueixi com un referent del comerç de Barcelona com a nou model de negoci.
  • Premi al comerç de proximitat. En reconeixement del comerç que, per la seva implantació i la pròpia identitat, desenvolupa una funció social i alhora vertebradora en la trama urbana. Aspectes destacats de la modalitat: la singularitat, la referència territorial, la vocació de servei, i les xarxes de col·laboració.
  • Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat. En reconeixement de la persona (professional, empresari, empleat) que amb la seva trajectòria professional o lideratge contribueixi o hagi contribuït al desenvolupament, la millora, la dinamització, o la promoció del comerç de Barcelona i dels valors que són inherents al comerç de trama urbana (proximitat, innovació, sostenibilitat i emprenedoria). 
  • Premi al comerç sostenible. En reconeixement del comerç que en l’execució de la seva activitat (producte, processos de venta o elaboració, i servei) incorpori bones pràctiques i un compromís per la corresponsabilitat, la proximitat i la diversitat davant el client i el territori.
  • Premi Mercats de Barcelona, Jordi Maymó. Aquesta modalitat consta de dues subcategories: 1. Premi a la millor iniciativa individual d’un establiment d’un mercat municipal de la ciutat de Barcelona: en reconeixement de la singularitat de determinats establiments comercials presents a la xarxa de mercats municipals de la ciutat de Barcelona. 2. Premi a la millor iniciativa col·lectiva per a la dinamització d’un mercat municipal de la ciutat de Barcelona.
  • Menció especial. La menció especial vol reconèixer els establiments i empreses que han desenvolupat la seva proposta més diferenciada a la ciutat, i que amb la seva tasca ajuden a consolidar els valors que són propis del nostre teixit comercial.

Tramita la teva inscripció a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.

Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X