Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Premi Comerç de Barcelona al Comerç Col·laborador

7 de novembre de 2017

El passat 6 de novembre va tenir lloc, a la Sala Oval del MNAC, la vintena edició dels premis Comerç de Barcelona que van reconèixer els millors comerços de 2017 en diferents categories.

El Jurat dels premis va decidir atorgar un reconeixement especial als mercats, eixos, associacions i establiments comercials de la ciutat “per la seva aposta de valentia, fermesa i solidaritat mostrada arran dels atemptats del passat 17 d’agost”.

El premi es va atorgar com a reconeixement als treballadors i treballadores de les botigues que van ser a La Rambla i van mostrar la seva solidaritat, i també als que l’endemà van tornar a obrir les seves portes per restablir la vida normal de la ciutat i transmetre el missatge que “Barcelona no té por”.

El director de l’Hotel 1898, Roberto Cifuentes, va recollir la distinció en nom de tots els treballadors i treballadores dels comerços associats a Amics de La Rambla.

A banda del reconeixement a Amics de La Rambla, expressat per l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el Segon Tinent d’Alcalde, Jaume Collboni, la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i la regidora de comerç, Montserrat Ballarín, el premi també va voler reconèixer als treballadors del Mercat de la Boqueria, de l’Associació de Comerciants de la Plaça Reial, de Fem Raval, de la Federació de Comerciants del Raval, de l’Eix Raval, de Barnacentre, de Pelai Centre i d’El Corte Inglés.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X