Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Preocupació pels aldarulls i per la manca de previsió

20 de febrer de 2021

Després dels aldarulls de les darreres nits, i especialment després dels aldarulls de la passada nit a La Rambla, Amics de La Rambla vol expressar la seva preocupació per la manca de previsió dels responsables de la seguretat a la nostra ciutat.

A la vegada, Amics de La Rambla vol expressar el seu suport als cossos policials i els hi vol demanar que segueixin vetllant per la nostra seguretat amb la implicació que sempre han demostrat.

Els veïns i els comerciants de La Rambla ens han fet arribar la seva preocupació davant dels aldarulls de la nit passada i la seva por que es repeteixin. Per aquest motiu demanem un reforç policial preventiu per evitar que fets com els de les darreres nits es puguin produir a la ciutat.

Així mateix volem demanar que – tant els comerciants i restauradors com les autoritats municipals – retirin de la via pública els elements malmesos o aquells que siguin susceptibles de ser vandalitzats.

Volem aprofitar per demanar-vos prudència i posar-nos a la vostra disposició per qualsevol assumpte en el qual us puguem ajudar.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X