Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació de la Festa del Roser

3 d'octubre de 2018

Aquest matí Amics de La Rambla ha presentat la Festa del Roser a la premsa. La presentació s'ha fet a l'Hotel Bagués i ha anat a càrrec del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, i del president del Gremi de Floristes de Catalunya, Joan Guillen. Aquesta entitat, conjuntament amb l’Escola de Disseny Floral de Catalunya, col·labora amb Amics de La Rambla per fer possible la Festa del Roser.

Fermín Villar ha animat a tots els barcelonins a viure La Rambla durant La Festa del Roser que comença aquest divendres dia 5 fins el proper dijous 11 d’octubre. Tanmateix ha reivindicat la flor com a patrimoni de la ciutat.

La Festa del Roser que organitza Amics de La Rambla des de l'any 1962, torna a vestir-se de flors amb l’objectiu que els barcelonins visquin una Rambla plena de flors, cultura i tradició durant la seva festa. Des de principis del segle XIX, la Rambla va ser el bressol de l’abastament de la flor a tota Catalunya, i a dia d’avui, manté el mateix esperit i vinculació.

Enguany, els edificis que han col·laborat amb l’activitat La Rambla en Flor decorant les seves façanes amb les intervencions d’artistes són: Taquilla de “Las Golondrinas”, Mirador Colom, Garatge Atarazanas, Arts Santa Mònica, Intervenció Parcs i Jardins. Cultivem La Rambla (rambla Santa Mònica), Museu de Cera de Barcelona, Palau Marc, Hotel Arc La Rambla, Centro Galego de Barcelona, Passatge Bacardí, Gran Teatre del Liceu, Palau Moja, Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, Restaurant Moka, Bar Núria, Intervenció del Gremi de Floristes de Catalunya a la Rambla de Canaletes i el Centre Comercial El Triangle.

A banda es podran visitar els jardins de la Casa Ignacio de Puig i de l’Ateneu Barcelonès i les catifaires del Raval tornaran a reproduir amb flors el Mosaic de Miró.

El programa es completa amb visites, activitats culturals i rutes per La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X