Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació de La Festa del Roser 2015

1 d'octubre de 2015

Aquest Matí hem presentat la Festa del Roser 2015!

La presentació ha tingut lloc a l'Hotel 1898 que és un dels edificis que es decoraran amb flors dins de “La Rambla en Flor”, una de les activitats destacades de la Festa d'enguany. El president d'Amics de La Rambla, Joan Oliveras Bagués, ha estat acompanyat en la presentació per Carme Romero, vocal de la Junta d'Amics de La Rambla i florista de La Rambla, Marta Tatjer, comissària de La Rambla en Flor, i Roser Bofill, directora de l'Escola d'Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya.

La Festa del Roser, organitzada per Amics de La Rambla des de l'any 1962, vol que barcelonins i visitants redescobreixin una Rambla plena de flors, cultura i tradició del 3 al 7 d'octubre.

Com a novetat d’ aquesta 53ª edició i amb l’objectiu que la Festa del Roser esdevingui la festa de la flor, diferents edificis de La Rambla decoren les seves façanes amb les intervencions d’artistes catalans. Els vuit edificis que aquest any han col·laborat són: Arts Santa Mònica, Museu de Cera de Barcelona, Ocaña, Hotel D.O, Palau de la Virreina, Hotel 1898, la Reial Acadèmia de les Ciències i Arts de Barcelona/Teatre Poliorama. L’Institut Municipal de Parcs i Jardins també participa amb una intervenció al Portal de la Pau.

Aquí trobareu tota la informació sobre la resta d'activitats.

Esteu tots convidats a gaudir de La Rambla en Flor!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X