Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre “Personajes de la Rambla en el imaginario popular”

13 de desembre de 2017

El dimarts dia 12 de desembre es va presentar a la Biblioteca del Gòtic-Andreu Nin el llibre “Personajes de La Rambla en el Imaginario popular” escrit per la veïna de La Rambla i membre de la Junta Directiva d’Amics de La Rambla Alicia Berlanga i il·lustrat per Carmen Marcos.

La presentació va comptar amb les introduccions de la directora de la Biblioteca, Mercè Pérez, i del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

"Personatges de la Rambla en l'imaginari popular" fa un recorregut pels personatges que han poblat La Rambla des del segle XVIII i fins a l’actualitat. A la crònica tenen un paper destacat personatges com “La Monyos”, “el Artículos Numerados”, Fructuós Canonge, Ocaña o “El Sheriff de La Rambla”, però al llibre també es poden trobar personatges menys coneguts i veïns que també han fet Rambla amb les seves petites i grans històries personals.

Com va dir l’Alicia en la presentació, el llibre vol animar als lectors a Ramblejar i a mantenir viva la memòria dels personatges que han fet la història de La Rambla.

L’acte va acabar amb un animat debat sobre La Rambla, el seu passat, el seu present i el seu futur.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X