Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del Tast a La Rambla 2016

25 de maig de 2016

Joan Oliveras Bagués, president d'Amics de La Rambla, Roser Torras, directora de grup gsr, i Gala Pin, regidora de Ciutat Vella, han presentat avui la tercera edició del Tast a La Rambla en un acte celebrat a l'Arts Santa Mònica.

L'esdeveniment, que tindrà lloc del 9 al 12 de juny de 2016, està organitzat per Amics de La Rambla i grup gsr amb el suport de Estrella Damm i el Districte de Ciutat Vella. La tercera edició d'aquest impressionant esdeveniment gastronòmic aquest any comptarà amb la presència de 50 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona.

El Tast a La Rambla és una invitació oberta a tots els barcelonins a descobrir la nostra millor gastronomia i poder provar plats d'alta cuina – alguns d'ells procedents d'establiments amb estrella Michelin – a un preu de 4 €.

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, enguany es presenten noves propostes per a millorar l'experiència de gaudir de la millor gastronomia a la Rambla Santa Mònica. Així s'introdueix una nova secció “entrepans de Barcelona” i s'afegeix un nou espai per a activitats – l'Escenari Estrella Damm. Altres novetats inclouen una millora en el sistema de pagament que pretén agilitzar el sistema amb la intenció de minimitzar les cues i fer més atractiva l'experiència pel nombrós públic visitant.

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha destacat el paper d'esdeveniments com el Tast a La Rambla en la recuperació ciutadana de La Rambla.

Després de la presentació, molts dels xefs que estaran presents al Tast a La Rambla 2016 s'han fet una foto a l'espai que, del 9 al 12 de juny, ocuparan els millors restaurants de la ciutat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X