Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentacions finals del workshop sobre les llums de Nadal a La Rambla

30 d'abril de 2015

El passat divendres 24 d'abril es va tancar el Workshop sobre les llums de Nadal de La Rambla amb les exposicions de les diferents propostes dels alumnes participants.

Aquest workshop és una col·laboració entre Amics de La Rambla i la Fundació Enric Miralles. En el workshop han participat alumnes de segon, tercer i quart d'ESO de l'Institut Quatre Cantons.

Els alumnes participants han reflexionat sobre les llums de Nadal de La Rambla al llarg de les dues setmanes que ha durat aquest workshop i han plasmat les seves idees fent servir les mateixes metodologies amb les que treballa l'equip dirigit per l'arquitecta i vocal de la Junta Directiva d'Amics de La Rambla, Benedetta Tagliabue.

La feina creativa dels participants – supervisats per docents de l'Institut Quatre Cantons i membres de l'equip de Miralles Tabliabue EMBT - es va complertar amb unavisita a La Rambla, xerrades sobre La Rambla a càrrec de Josep Mª Bilurbina i Xavi Masip i sobre les llums de Nadal a càrrec de Ramon Bigas.

Creativitat desbordada en els projectes i passió i professionalitat en les presentacions van ser les característiques principals de tots els projectes presentats.

L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes per part de Benedetta Tagliabue com a presidenta del patronat de la Fundació Enric Miralles.

Des d'Amics de La Rambla volem agrair a la Fundació Enric Miralles, a l'Institut Quatre Cantons i, sobretot, als alumnes participants, la seva implicació en aquest projecte.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X