Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ramblamap el nou plano comercial i turístic de La Rambla

17 de desembre de 2012

Benvolgudes, Benvolguts

Amics de la Rambla ha volgut renovar el Plano de Barcelona amb informació comercial i turística que periòdicament publica l’Associació. En aquesta ocasió la comercialització i edició del mapa anirà de la mà de l’empresa de disseny multimèdia Totts.org.

Totts.org proposen un mapa dinàmic i amb un disseny jove i molt actual: Ramblamap.
Ramblamap és un plano turístic que neix amb la intenció de ser un element útil pels qui passegen per la Rambla i els carrers del seu voltant. Un plano general de Barcelona i un més concret de la Rambla i els seus voltants, converteixen Ramblamap en un atractiu plano que el visitant farà servir en la seva visita a Barcelona.

La tirada serà quadrimestral, es a dir que se'n faran 3 a l'any.

El número d'exemplars serà de 100.000 exemplars cada tirada.

El repartiment es realitzarà a les botigues, hotels, restaurants, estancs i bars "Amics" i puntualment es faran repartiments per Les Rambles. També es podrà trobar als Punts d'Informació de l'Ajuntament i al punt d'informació dels Amics de la Rambla.
Per anunciar-se a Ramblamap només cal tenir un negoci a l'entorn de La Rambla. Els socis d’Amics de la Rambla tindreu un preu especial en la contractació dels espais publicitaris.
Totts, com a empresa de disseny, realitzarà la maquetació, i en cas que fos necessari la traducció i les fotografies adaptant-les a la intenció general.

El nostre objectiu és consolidar-lo com a referent, tant informatiu com comercial, per a tots aquells que viuen, treballen o visiten La Rambla, creant un element publicitari útil, directe, constant i fiable per a qui vulgui anunciar-s'hi.

En els propers dies rebreu la visita dels responsables de la publicació per a informar-vos més detalladament del projecte publicitari, amb la voluntat de fer-vos partícips d'aquesta publicació.

A la galeria de fotos trobareu imatges de Ramblamap

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X