Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ramplamap és el nou mapa comercial de La Rambla

14 de març de 2013

Amics de la Rambla ha volgut renovar el Plano de Barcelona amb informació comercial i turística que periòdicament publica l’Associació. En aquesta ocasió la comercialització i edició del mapa anirà de la mà de l’empresa de disseny multimèdia Totts.org.

Totts.org proposen un mapa dinàmic i amb un disseny jove i molt actual: Ramblamap.
Ramblamap és un plano turístic que neix amb la intenció de ser un element útil pels qui passegen per la Rambla i els carrers del seu voltant. Un plano general de Barcelona i un més concret de la Rambla i els seus voltants, converteixen Ramblamap en un atractiu plano que el visitant farà servir en la seva visita a Barcelona.

La tirada serà quadrimestral i el número d'exemplars serà de 100.000 exemplars cada tirada.

El repartiment es realitzarà a les botigues, hotels, restaurants, estancs i bars "Amics" i puntualment es faran repartiments per La Rambla. Ja el podeu trobar a molts dels establiments del Passeig.

Si el voleu distribuir entre els vostres clients podeu demanar-lo a Amics de la Rambla trucant al 933172940.

El objectiu de Ramblamap és consolidar-se com a referent, tant informatiu com comercial, per a tots aquells que viuen, treballen o visiten La Rambla, creant un element publicitari útil, directe, constant i fiable per a qui vulgui anunciar-s'hi. El socis d’Amics de la Rambla tenen un preu especial en la publicació d’anuncis.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X