Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Raval Territori Socialment Responsable

9 de juliol de 2012

La Responsabilitat Social (RS) és el compromís que tenen les persones d’un territori, ja sigui de forma individual o en grup, vers el benestar de la societat.

Un Territori Socialment Responsable és aquell que contribueix a la millora de l’entorn i la qualitat de vida de la ciutadania a través del treball conjunt i la implicació de les persones que en formen part.

El Raval és un Territori Socialment Responsable i, des de l’Associació d’Amics de la Rambla volem afavorir totes les pràctiques i les accions que fomentin aquesta responsabilitat social. Per aquesta raó recentment ens hem incorporat al grup motor de Raval Territori Socialment Responsable, un projecte que té com a objectiu visibilitzar i promoure el Raval com un Territori Socialment Responsable mitjançant la implicació dels agents socials, econòmics i culturals que ja estan exercint la seva Responsabilitat Social i motivant a la resta d’agents amb presència al Raval a participar-hi, per aconseguir un veritable impacte en el territori.

Si, des del vostre establiment, ja esteu fent una acció socialment responsable i voleu compartir-la, si voleu conèixer exemples o voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us orientarem.

També podeu visitar la web (http://www.ravalresponsable.org) on trobareu un recull d’accions socialment responsables que desenvolupen diferents persones que viuen i treballen al Raval.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X