Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reobre el Restaurant Moka

3 de desembre de 2020

Demà, després de vuit mesos, un dels establiments emblemàtics de La Rambla, el Restaurant Moka, reobre de 18 a 20 h.

Han aprofitat el tancament per posar-se macos recuperant la façana original de l’edifici i tornant-la a la imatge que tenia a principis del segle XX.

També han aprofitat per adaptar el local a les mesures de seguretat separant les taules de l’interior i ampliant la capacitat de la terrassa. Tot per que tothom es senti segur.

Finalment, al nou Moka – que és el Moka de sempre, però millor – han millorat l’equipament i la seva oferta gastronòmica i el servei de take away.

El Moka va ser inaugurat per Esteve Sala l’any 1934. Al llarg de la seva història, el Moka ha passat per mans de diferents propietaris i ha tingut molts canvis de decoració. L’any 1987, i després d’un breu període de tancament, la família Matamala el va reobrir amb la voluntat de convertir-lo en un oasis en plena Rambla.

Al Moka podeu esmorzar a primera hora, dinar un menú de cuina mediterrània a un preu molt interessant, prendre un cafè, una xocolata amb xurros  una copa o sopar en un ambient cosmopolita, informal, càlid i proper.

Els horaris, els pròxim dies s’aniran adaptant a la situació i a les limitacions que aquesta situació incerta ens porta.

Dissabte 5, diumenge 6, dilluns 7 i dimarts 8 l’horari d’obertura serà de 12 a 21 h

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X