Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió de veïnes i veïns de La Rambla

18 de desembre de 2015

El dijous 17 de desembre, la sala polivalent del Jamón Experience (La Rambla, 88-94) va acollir una nova reunió de veïns i veïnes de La Rambla.

Aquestes reunions van néixer amb la intenció d'escoltar les preocupacions dels veïns de La Rambla – siguin socis de la nostra entitat o no -, recollir-les i traslladar-les a l'administració amb el nostre suport.

En la reunió d'ahir, les actituds incíviques, sobretot per la nit, la venda ambulant i els apartaments turístics il·legals van centrar la majoria de queixes expressades. Comencem ja a treballar per aconseguir, conjuntament amb el Districte de Ciutat Vella, solucions per alleugerir aquestes problemàtiques.

A Amics de La Rambla creiem que La Rambla és de tots els barcelonins i per aquest motiu estem treballant per aconseguir un major equilibri entre l'ús turístic i el residencial. En aquest procés que hem iniciat – i que inclou noves normatives que han de regular els usos i prohibir aquells que no són desitjables- l'opinió dels veïns que viuen al passeig és fonamental.

Les reunions també serveixen per compartir amb els veïns els nostres projectes i planificar conjuntament actuacions futures.

Com aquestes reunions tenen un caràcter trimestral, la propera tindrà lloc al mes de març.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X