Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió de veïns de La Rambla

30 d'abril de 2015

El dimecres 29 es va celebrar, al Cafè de l'Òpera, una nova reunió de veïns de La Rambla. A aquestes reunions estan convidats tots els veïns de La Rambla, siguin socis d'Amics de La Rambla o no, i serveixen per recollir les seves preocupacions i per informar-los de les nostres activitats i gestions amb les administracions.

La preservació de l'habitatge i la millora de les condicions de vida dels veïns de La Rambla són la principal prioritat de la nostra entitat. Per aquest motiu, aquestes reunions són molt importants per orientar les nostres accions futures.

La falta de civisme de molts visitants és motiu de moltes de les queixes dels veïns de La Rambla. En la reunió es va decidir crear una comissió – formada exclusivament per veïns de La Rambla i amb la participació de la representant dels veïns a la Junta Directiva d'Amics de La Rambla, Eva Rexach– per treballar conjuntament sobre aquest tema i buscar solucions.

En aquesta ocasió també vam comptar amb l'assistència de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la que els veïns van poder presentar directament les seves preocupacions relacionades amb la seguretat i la falta de civisme al passeig.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X