Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Roser Tiana,vicepresidenta primera d’Amics de La Rambla, membre del nou Consell Assessor que vetllarà per la imatge de Barcelona

5 de març de 2018

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir l’acte de constitució del Consell Assessor de Promoció de Ciutat. Aquest nou Consell Assessor neix com a grup de consulta en l’àmbit de la promoció econòmica internacional de Barcelona, i com a espai de creativitat, idees, propostes i projectes per orientar estratègies i accions de millora en aquesta matèria.

La vicepresidenta primera d’Amics de La Rambla, Roser Tiana, és una de les 40 persones que formen part d’aquest Consell Assessor. El Consell està format per persones procedents d’àmbits com l’empresa, la cultura, la universitat, la investigació, les organitzacions econòmiques i sindicals, els grups polítics municipals... tots treballant plegats per a aconseguir que Barcelona continuí sent un referent mundial.

Roser Tiana és presidenta d’Interprofit, una de les més prestigioses agències de relacions públiques i comunicació. La Roser és vicepresidenta d’Amics de La Rambla des de febrer del 2012.

Els membres d’aquest Consell Assessor de Promoció de Ciutat són: Roser Tiana, Andreu Mas-Colell, Josep M. Martorell, Ana Ripoll, Jordi Camí, Anna Veiga, Cecilia Tham, Clara Navarro, Juan Álvarez de Lara, Mar Consul, Albert Cañigueral, Gonzalo Rodés, Jaume Oliu, Greg Clark, Gus Wüstermann, Ricard Robles, Núria Cabuti, Sergio Vila-Sanjuán, Miquel Martí, Lluís Miquel Palomares, Toni Massanés, Joan Clos, Maravillas Rojo, Jordi Portabella, Jordi William Carnes, Sonia Recasens, Agustí Colom, Jaume Collboni, Camil Ros, Miquel Valls, Marina Subirats, Javier Pacheco, Alejandro Goñi, Mateu Herandez, Alejo Trullàs i Krystyna Schreiber.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X