Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ruta de tapes “Tast a La Rambla”

20 d'abril de 2017

La quarta edició del “Tast a La Rambla” es celebrarà del 8 al 11 de juny i, com en les tres primeres edicions, volem que els nostres associats participeu en el esdeveniment apuntant-vos al concurs de tapes del “Tast a La Rambla” que aquest any – per evitar confusions – s’anomenarà “IV Ruta de Tapes i Vermut preparat Cinzano”.

La IV Ruta de Tapes torna a comptar amb el patrocini de Cinzano i vol posar en valor tant les tapes elaborades als locals emblemàtics de La Rambla como el seu maridatge amb el vermut Cinzano. Tapa i Cinzano, una parella perfecte pel vermut.

Cada un dels establiments participants haurà de preparar una tapa específica pel concurs (o seleccionar-ne una de les que ja té) i maridar-la amb amb un vermut preparat Cinzano. El vermut preparat és una beguda d’aperitiu en la que es barregen el vermut – com a ingredient principal (60%-80%) amb ingredients complementaris (poden ser altres begudes alcohòliques o refrescs, fruita fresca, espècies o herbes aromàtiques). Cada vermut preparat té la seva fórmula única i un sabor diferent.

El jurat professional valorarà tant la tapa com la seva harmonització amb el vermut Cinzano.

Funcionament del concurs :

1. Dates amb presència obligatòria de la tapa amb maridatge vermut Cinzano. De l’1 al 11 de juny.

2. El vermut preparat ha d’estar elaborat amb vermut Cinzano com a base (no es podran utilitzar altres marques de vermut). La recepta podrà incorporar un màxim de tres ingredients complementaris. Per preparar el Vermut podeu utilitzar qualsevol producte de Cinzano: Cinzano Rosso, Cinzano Bianco, Cinzano Rosso 1757, Cinzano Bianco 1757.

3. Jurat. Hi haurà un Jurat professional format per dos equips. Formats per periodistes especialitzats, coctelers, representants d’Amics de La Rambla i reconeguts gourmets. Qualificació. El jurat professional (dos equips per a un màxim de 15 locals participants) passarà a tastar totes les tapes participants per cadascun dels bars. La provaran conjuntament amb el vermut Cinzano el dia 2 de juny de 2017 a partir de les 11 h i valoraran la presentació, l’elaboració i l’harmonia de gustos i la creativitat de les receptes.

4. El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 8 de juny a les 13:15 h en l’Escenari Gastronòmic Estrella Damm del Tast a La Rambla.

5. Premi a la millor tapa: Diploma més trofeu, lot de productes Cinzano i senyalització del premi al seu establiment.

6. Premi al millor vermut preparat: Diploma més trofeu i lot de productes Cinzano i senyalització del premi a l’establiment. El guanyador serà el “Vermut de la Rambla 17” i podrà degustar-se a l’estand Cinzano al llarg del Tast a La Rambla. El restaurant tindrà que facilitar la recepta a Cinzano perquè es pugui preparar al estand de la marca.

7. Els dos guanyadors faran una demostració/showcooking en directe de l’elaboració de la tapa o vermut. Al finalitzar el showcooking, s’acompanyarà als assistents a la terrassa del Tast a La Rambla on tindrà lloc l’aperitiu inaugural de l’esdeveniment i es serviran degustacions de la tapa i vermut preparat guanyadors. El restaurant guanyador de la millor tapa ha de proporcionar a l’organització 50 degustacions de la seva tapa (el cost serà assumit per l’organització que pagarà al restaurant 2 € per tapa)

8. Preu de la tapa+vermut: 4,5€

Campanya de comunicació

La IV Ruta de tapes i vermut preparat Cinzano s’anunciarà i promocionarà:

1. En suports de comunicació del Tast a La Rambla’17:
• Roda de premsa
• Dossier de premsa
• Nota de premsa amb els resultats del concurs
• Web del Tast a la Rambla
• Xarxes socials de Tast a La Rambla i grup gsr
• Elements gràfics insitu (vinils en Cuina d’Autor i Cuina tradicional, programa de mà...)

2. En suports de comunicació d’Amics de La Rambla
• Web de l’Associació
• Xarxes socials de l’Associació
• Blog Ramblejant
• Newsletter i butlletins

3. Suports de comunicació als restaurants: L’organització entregarà a cada establiment els següents materials gràfics: Cartell genèric anunciant la ruta i display personalitzat amb l’oferta de la tapa+ vermut preparat. Els establiments tindran que col·locar els materials per anunciar la seva participació a la Ruta.

4. Cinzano posarà a disposició dels restaurants altres materials corporatius com gots i altres elements.

Si esteu interessats en participar feu-nos-ho saber avui mateix al 93.317.29.40 o a info@amicsdelarambla.cat . Perquè la vostra tapa pugui aparèixer al programa de mà, necessitem tenir el nom de la tapa abans del 5 de maig.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X