Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sant Jordi al Centre Comercial Maremagnum

22 d'abril de 2021

El Centre Comercial Maremagnum celebra la Diada de Sant Jordi regalant 300 roses molt solidàries. Amb la compra d'aquestes flors el Centre Comercial col·labora amb el Banc del aliments. Tampoc faltaran els llibres. Maremagnum fa costat al comerç local cedint l'espai per a la venda de llibres i part dels fons recaptats es destinaran a l'associació Abarsol.

EL pròxim divendres, 23 d'abril, els catalans podran celebrar Sant Jordi, i el Dia Internacional del Llibre, complint així amb la tradició: regalar un llibre i una rosa.

Roses solidàries

Com cada any el Centre Comercial Maremagnum vol formar part d'aquesta celebració i regalarà roses a les 300 primeres persones que es facin seguidors del perfil d'Instagram de Maremagnum. Per aconseguir-les únicament cal acostar-se al Centre Comercial, l'únic de la ciutat que obre 365 dies a l'any, i escanejar el codi QR per a fer follow.

Amb la compra d'aquestes roses, Maremagnum col·labora amb el Banc dels aliments ajudant a les famílies més desfavorides.

Llibres per a tothom

A més, el Centre Comercial fa costat al comerç local de Barcelona cedint alguns dels seus espais per a la venda de llibres. Paral·lelament es farà una recol·lecta de fons per a Abarsol, una associació solidària que contribueix a cobrir les necessitats més bàsiques de persones sense recursos.

Aquesta iniciativa solidària de Maremagnum s'emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa de Klépierre per als seus Centres Comercials. Amb Act For Good, i el seu eix Act For The Territories, Klépierre i Maremagnum reforcen el seu compromís social per a garantir el suport a les necessitats sensibles del seu entorn.

Així mateix, el Centre Comercial ha instal·lat un photocall d'allò més instagramable perquè qui vulgui pugui fer-se una foto i compartir-la en les seves xarxes socials amb l'etiqueta #MaremagnumesBCN. Una pista! L'espectacular photocall estarà format per un element natural molt característic del dia de Sant Jordi. Animeu-vos a descobrir-lo!

Maremagnum

Moll d'Espanya, 5
08039 Barcelona
Tel. 932258100Visitar website

Maremagnum
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X